Svenska
Naturliga mellanmål skickas till ditt kontor månadsvis.
Hälsa 2020 inspiration
Fri leverans
Olika utbud verje månad
Avsluta när som helst
Passar för kontor stora som små!

VÄLJ ANTALET

Välj antalet anställda på företaget, avdelningen eller institutionen, gå till kassan, slutför och boxen är på väg! 

FÅ DIN BOX

Som Pausbox kund får du tillsammans med din första leverans vår special låda för ditt fikarum.

NJUT AV MATEN

Med varje box, upptäck
och njut av ett nytt utbud av näringsrika och pålitliga mellanmål. 

VAD ÄR OFFICEBOX?

Officebox är en prenumerationstjänst för din arbetsplats där du får ett internationellt utbud av ekologiska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria mellanmål varje månad. Vår unika blandning av hälsosamma mellanmål kommer att motivera dina medarbetare att äta mer av vad som är bra för kroppen.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Ett utsökt urval av hälsosamma mellanmål som är tänkta att motivera dig och dina medarbetare att äta mer av vad som är bra för kroppen. Våra mellanmål uppfyller en mängd olika krav innan de packas ner i boxen. Du kan läsa mer om kraven genom att klicka på de gröna certifieringarna nedan.

HUR AVSLUTAR JAG? 

Den löpande månadsprenumerationen kan du avsluta eller pausa när som helst. Du gör detta genom att logga in på ditt "prenumerationskonto" och klicka på "Mina Prenumerationer". Här hittar du alla dina aktiva prenumerationer och möjlighet att avsluta.

VAD ÄR HÄLSA 2020?

Hälsa 2020 är ett värde- och evidens- baserat policyramverk, en samling rekommendationer, för hälsa där den beskriver hur man genom bättre ledarskap och styrning kan färbättra hälsan för alla och göra den mindre ojämlik. Förhoppningen är att Hälsa 2020 kommer att ge förståelse och inspiration till alla i hela den europeiska regionen som vill utnyttja nya möjligheter att förbättra hälsa och välbefinnande för nuvarande och kommande generationer. Hälsa 2020 är för alla: inte bara politiker och experter, men även det civila samhället, samhällen, familjer och individer.

WHO / Hälsa 2020 hemsida

VARFÖR ÄR DETTA BRA FÖR MIG?

Lågt intag av frukt och grönt (rekommenderat intag 500 gram/dag) finns med på WHO:s lista över de tio största risk­faktorerna för både män och kvinnor vid sjukdomsbörda i höginkomstländer. Detta tillsammans med många andra rekommenderade sunda matvanor kan hittas på Folkhälsomyndigheten hemsida.

FÖLJ OSS