Svenska

INNEHÅLLET I BOXEN

Hur ser jag vad som finns i månadens Pausbox?
Under "tidigare boxar" i menyn ser du vad vi skickar hem eller till ditt kontor i vår senaste månadens Pausbox. Varje box är avsedd att skapa en överraskning erfarenhet, så i förväg kännedom om innehållet är begränsad.

Jag vill köpa mer av en viss produkt ni skickat. Var hittar jag dem?
Du hittar en beskrivning av produkterna i din Pausbox tillsammans med tips på vart de säljs. Det är sannolikt dina favoritprodukter har importerats uteslutande för Pausbox och är inte tillgänglig i Sverige. Detta är en av de främsta orsakerna våra kunder fortsätter att bli förvånad av tjänsten Pausbox ger.

Vad ska jag göra om jag inte gillar en produkt?
Vi hoppas att detta är aldrig fallet. Om detta händer, vänligen berätta för oss om det på vårt kontaktformulär. Vi håller alltid våra kunders åsikter i åtanke, och kommer att göra vårt bästa för att behaga.

Vilka certifieringar är på förpackningarna?
Våra mellanmål uppfyller en mängd olika krav innan de packas ner i boxen. Du kan läsa mer om kraven genom att klicka på de gröna certifieringarna nedan.

Är allt vegetariskt och vegan i Pausbox lådan?
Pausbox innehåller ett varierat utbud av produkter, varav många är vegetariska och veganvänliga. I dagsläget erbjuder vi inget garanterat 100% vegetariskt eller vegant alternativ. 

Hur väljer ni ut vad som ska finnas med i en Pausbox?
Vi trendspanar ständigt på bloggar, hemsidor och i butiker efter nya organiska och naturliga produkter, som vi sedan testar. 

Jag är tyvärr allergisk mot vissa ingredienser, vad ska jag göra?
Hur mycket vi än önskar så kan vi inte garantera att din box är fri från ingredienser som kan framkalla allergiska reaktioner. Vi eftersträvar att produkterna ska vara så rena som möjligt och utan onödiga tillsatser.

FÖLJ OSS